Κατηγορίες

btn_facebook

Μενού Χρήστη


Online τώρα

Έχουμε 160 επισκέπτες συνδεδεμένους

xondriki_petStep.png

PetStep

Η επιχείρηση ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 20 χρόνια με αντικείμενο την εμπορία προϊόντων ζώων συντροφιάς.

Η έδρα και η αποθήκη μας βρίσκονται στην Πολίχνη σε κομβικό σημείο της συμπρωτεύουσας (μόλις 120μ. Από την περιφερειακή οδό)με εύκολη πρόσβαση τόσο στα πρακτορεία που μας συνδέουν με όλη την Ελλάδα όσο και στον μεγάλο οδικό άξονα Εγνατία.

Τα τελευταία χρόνια, γνωστή πλέον με την επωνυμία PETSTEP πορευτήκαμε ανοδικά. Χάρη στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας και στην ποιότητα των προϊόντων που προωθούμε καθώς και την συνέπεια μας καλύπτουμε όλο και μεγαλύτερο αριθμό πελατών-συνεργατών.

Η δυναμική παρουσία και η ανάπτυξη της PETSTEP στην ελληνική αγορά συνδέεται άμεσα με την πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων που την στελεχώνουν και την σωστή επιλογή των προϊόντων που συμπληρώνουν την γκάμα της από τους οίκους BENELUX, VANROBAEYS, VANHEE WERVIK(B), COMED,  MANITOBA, PIGEON VITALITY,SMISDOM, GIANTEL, DOLCE FORNO, PRIMUS, AQUAONE, FREEGO, DOGNESS, PETLER  κ.α. …

Έχοντας εξασφαλίσει νέες συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εξωτερικού (από Ευρώπη και Ασία), είναι σε θέση να ικανοποιήσει πλήρως την οποιαδήποτε απαίτηση παλαιών και νέων συνεργατών, σε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και τροφών υψηλής ποιότητας, ωδικών πτηνών, τρωκτικών κ.α. σε ανταγωνιστικές τιμές.