Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την εισαγωγή προϊόντων για ζώα συντροφιάς και τη διανομή τους σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η έδρα και η αποθήκη μας βρίσκονται στην Πολίχνη σε κομβικό σημείο της συμπρωτεύουσας (μόλις 300μ. από την περιφερειακή οδό) με εύκολη πρόσβαση τόσο στα πρακτορεία που μας συνδέουν με όλη την Ελλάδα όσο και στον μεγάλο οδικό άξονα Εγνατία.

Τα τελευταία χρόνια, γνωστοί πλέον με την επωνυμία PETSTEP πορευτήκαμε ανοδικά. Χάρη στην επέκταση των δραστηριοτήτων μας και στην ποιότητα των προϊόντων που προωθούμε καθώς και την συνέπεια μας καλύπτουμε όλο και μεγαλύτερο αριθμό πελατών-συνεργατών.

Ταυτόχρονα αποτελούμε κι ένα εξειδικευμένο κατάστημα ζώων συντροφιάς το οποίο σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τους μικρούς σας φίλους από τροφές, διατροφικά συμπληρώματα, κλουβιά, αξεσουάρ, ενυδρεία και προϊόντα καλλωπισμού. Είμαστε ιδιοκτήτες κατοικίδιων γι’ αυτό και είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά των καλύτερων προϊόντων της αγοράς και στην παροχή σωστών συμβουλών με στόχο πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την φροντίδα των ζώων.

 

#petstep

 

Η δυναμική παρουσία και η ανάπτυξη της PETSTEP στην ελληνική αγορά συνδέεται άμεσα με την πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων που την στελεχώνουν και την σωστή επιλογή των προϊόντων που συμπληρώνουν την γκάμα της από τους οίκους Benelux – Kinlys Group, Moderna Pet Products, Vanrobaeys Belgium, Comed, Beyers – Group Depre, Paloma NV, Manitoba, Petit King, Atman, Aqua One, Dogness, Freego, Giantel, Pigeon Vitality, Elevage – Harmony, S.T.A. Soluzioni, Sisal Fibre κ.α.

Έχοντας εξασφαλίσει νέες συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εξωτερικού (από Ευρώπη και Ασία), είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε πλήρως την οποιαδήποτε απαίτηση παλαιών και νέων συνεργατών, σε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και τροφών υψηλής ποιότητας για όλα τα κατοικίδια σε ανταγωνιστικές τιμές.