Τρόποι Αποστολής

Εφόσον όλα τα προϊόντα που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας είναι άμεσα διαθέσιμα, η παραγγελία σας περνάει στο στάδιο της αποστολής εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επικοινωνήσει άμεσα εκπρόσωπός μας για να σας ενημερώσει σχετικώς.
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Εταιρία Ταχυμεταφορών – Courier

Συνήθως οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών Comvos Express.
Το κόστος των μεταφορικών είναι σταθερά €3,50 για παραγγελίες έως €30,00 ανεξαρτήτως βάρος και όγκου. Σε παραγγελίες άνω των €30,00 τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει €1,00 επιβάρυνση ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας σας και η πληρωμή γίνεται στον courier μόνο με μετρητά

Ωστόσο, σε περιπτώσεις αδυναμίας εξυπηρέτησης του συνεργάτη μας, λόγω δυσπρόσιτης περιοχής ή μεγάλου όγκου/βάρους, η παραγγελία ενδέχεται να προωθηθεί με μεταφορική εταιρεία κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη.

Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και να παραλάβετε από το κατάστημά, μόνο εφόσον έχετε λάβει σχετικό e-mail επιβεβαίωσης πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με κάποιο κόστος, ενώ μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.